Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/rekam/domains/rekamwerkplekservices.nl/public_html/bcms/sql7.php on line 53

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/rekam/domains/rekamwerkplekservices.nl/public_html/bcms/sql7.php on line 623
Rekam Werkplekservices - Over Ons

Over Ons

Sinds de oprichting in 2003 is Rekam Werkplekservices gespecialiseerd in het verrichten van onderhouds- en montagewerkzaamheden.

Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht te bieden van het begin van een project tot de oplevering. Na de oplevering blijven wij ook betrokken en staan altijd klaar voor nazorg, onderhoud of uitbreiding. Gevolg hiervan is dat de klanten van het eerste uur nog steeds onze klanten zijn.

Naast montage en onderhoud hebben wij ook de expertise in huis om een compleet kantoor in te richten; van kasten en bureau's tot en met het aanleggen van bekabeling en het aansluiten van uw apparatuur.

Rekam is recent sponsor geworden van stichting DARA Europe, een stichting die de kinderen van het weeshuis Stellar Child Care Organization (SCCO) in Cambodja ondersteunt.