Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/rekam/domains/rekamwerkplekservices.nl/public_html/bcms/sql7.php on line 53

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/rekam/domains/rekamwerkplekservices.nl/public_html/bcms/sql7.php on line 623
Rekam Werkplekservices - Montage van kantoormeubilair

Montage van kantoormeubilair

Het monteren van (systeem)meubilair is vakwerk. Onze monteurs zetten alle kantoormeubelen snel en vakkundig in elkaar, ongeacht het merk.

De werkplekken worden in de meeste gevallen ter plaatse gemonteerd. Dit gaat vaak volgens een vooraf opgestelde tekening, die in samenspraak met u wordt gemaakt. Uiteraard is het ook mogelijk om de werkplekken geheel gemonteerd te leveren zodat uw medewerkers zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden ondervinden. Natuurlijk houden we rekening met de arbo- en ergonomische eisen, zodat uw personeel veilig en verantwoord aan het werk kan. Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor het aansluiten van apparatuur en het netjes wegwerken van de bekabeling.

Na voltooien van de werkzaamheden zorgen wij voor het opruimen van verpakkingsmaterialen en het bezemschoon opleveren van uw kantoorruimte.

Bent u van plan om binnenkort een kantoor in te richten? Wij adviseren uw graag bij de keuze van het meest geschikte meubilair voor uw bedrijf. Voor meer informatie, advies of een offerte kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.