Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/rekam/domains/rekamwerkplekservices.nl/public_html/bcms/sql7.php on line 53

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/rekam/domains/rekamwerkplekservices.nl/public_html/bcms/sql7.php on line 623
Rekam Werkplekservices - Referenties

Referenties

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van klanten van Rekam Werkplekservices. Wilt u meer informatie over gerealiseerde projecten, neem dan gerust contact met ons op.

"Toen wij in 2003 met een nieuwe activiteit op het gebied van rookoplossingen startten, hebben wij er voor gekozen alle installatie en onderhoudswerkzaamheden 100% te outsourcen. Over de manier waarop Rekam deze werkzaamheden tot op de dag van vandaag voor ons uitvoert zijn wij uiterst tevreden.

Rekam is verantwoordelijk voor planning en uitvoering en heeft met onze klanten - waaronder verschillende Ministeries, Gemeentes en een groot aantal bedrijven - geheel zelfstandig contact. Groot voordeel voor SmartSolutions is de flexibele capaciteit die ons in staat stelt pieken en dalen in de vraag naar onze producten en onderhoud probleemloos op te vangen. Voor ons heeft deze samenwerking geleid tot een zeer hoge mate van klanttevredenheid maar ook een gezonde bedrijfsvoering."

-- Donald van der Laan, Smart Solutions B.V.

Een van de grotere onafhankelijke leveranciers van kantoormeubelen in Nederland is Eurodesk Business Furniture.

Voor hen hebben wij reeds vele kleine en grote inhuizingen verzorgd van vooral Markant Office Furniture. Enkele voorbeelden van interessante projecten zijn:

  • Het inrichten van diverse afdelingen bij Unilever Research & Development te Vlaardingen
  • Het inrichten van het nieuwe hoofdkantoor van "Van Oord" te Rotterdam met 700 werkplekken

"De firma Rekam heeft in ons bedrijf zeer tot tevredenheid de kantoorvoorzieningen geoptimaliseerd.

Een prettige dienstverlening, meedenkend en met begrip voor een kleinere voorziening resulteerde in een stevige klanttevredenheid.

Bekabeling, inrichtingsadvies, professionele aanwijzing omtrent arbo-verantwoorde opstellingen maken deel uit van het pakket dat Rekam onze bedrijven leverde.

Zeer aan te bevelen!"

-- Huub Verweij, Huub Verweij Management Beheer BV