Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/rekam/domains/rekamwerkplekservices.nl/public_html/bcms/sql7.php on line 53

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/rekam/domains/rekamwerkplekservices.nl/public_html/bcms/sql7.php on line 623
Rekam Werkplekservices - Kabelbeheer

Kabelbeheer

Los liggende bekabeling geeft een kantoor een rommelig uiterlijk en levert bovendien gevaar voor struikelen en omtrekken van apparatuur op. Onze professionals zorgen voor een nette en deugdelijke oplossing middels kabelbeheersystemen.

Kabelbeheer kan zowel in bestaande als nieuw in te richten werkplekken worden toegepast.

Voor nieuwe werkplekken kunnen wij zorg dragen voor de montage van het meubilair en direct alle benodigde aansluitingen installeren en wegwerken. Bovendien leveren wij de werkruimte bezemschoon af, zodat u en uw personeel direct aan de slag kunnen in het nieuw ingerichte kantoor. Bent u van plan binnenkort een nieuw kantoor in te richten? Dan kunnen wij met u de mogelijkheden bespreken.

Bij bestaande werkplekken inventariseren we wat er nodig is om de bekabeling op een goede manier af te werken en adviseren we u uiteraard welke materialen en systemen hiervoor het meest geschikt zijn. Wilt u een offerte ontvangen of bespreken wat in uw situatie mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!